2009-11-25

Supermix #28 - Midlake-special i kväll

Supermix/El Mundo/Erstag.21/Onsdagar kl 19-24/Fri entré

"Bakom skivspelarna på Supermix hittar du Sara Martinsson, Jonas Jarefors och Fredrik Bergh. Tillsammans spelar trion en smakfull blandning av folkrock för finsmakaren, halvobskyr långsamdisko och popmusik du läser om i morgondagens tidning."

Texasbandet Midlake, vars album "Trials of Van Occupanther" av många anses vara ett av 00-talets allra finaste, är snart dubbelt aktuella. I början av februari kommer de till Stockholm för sin första Sverigespelning sedan 2006 och samma månad släpper de sin tredje fullängdare "The Courage of Others".

Redan nu har Supermix lyckats få loss ett exemplar av denna oerhört emotsedda uppföljare och i kväll erbjuder vi tillsammans med gruppens svenska skivbolag en superexklusiv förhandslyssning. Från ca 20.00 spelar vi skivan i sin helhet samtidigt som vi ger dig chansen att vinna biljett till spelningen på Debaser Slussen 7 februari.

Resten av onsdagskvällen kommer vi som vanligt att spela den musik vi gillar bäst just nu. Och kvällen till ära blir det säkerligen en hel del annan, både gammal och ny, västkustmusik om nybyggares vardagsproblem.


Inga kommentarer: